Global Media Village
home periodieken dagblad metro media projecten klanten over ons

FairClimate bijlage

LEAD Technologies Inc. V1.01

EEN/Hier Millenniumdoelen bijlage

De bijlage Millenniumdoelen, die in een oplage van 300.000 is verspreid onder het Nederlandse publiek, is gemaakt in opdracht van EEN en HIER. EEN is het initiatief van het Nederlands Platform Millenniumdoelen, een samenwerkingsverband van 60 maatschappelijke en ontwikkelingsorganisaties. EEN is ook iedereen die zich inzet tegen armoede en streeft naar een wereld zonder extreme armoede en honger. Dat kinderen en moeders niet meer onnodig sterven. Dat iedereen toegang heeft tot onderwijs, schoon drinkwater en gezondheidszorg.

Hier is een initiatief van meer dan 40 maatschappelijke organisaties in Nederland. Van Wereld Natuur Fonds tot Unicef, Rode Kruis tot Greenpeace. Omdat al die organisaties de ernstige gevolgen van klimaatverandering nu al in hun werk zien. Zij maken zich grote zorgen en nemen actie. Door zelf wereldwijd en in Nederland projecten rond klimaatverandering te realiseren, en door Nederland op te roepen tot ander gedrag. Gezamenlijk voeren de goede doelen de HIER campagne met steun van de Nationale Postcode Loterij.

Global Village Media kreeg de opdracht om de samenhang tussen duurzaam milieubeheer en ontwikkeling duidelijk te maken voor het grote publiek, en daarbij zoveel mogelijk een handelingsperspectief te bieden aan de burger. Door te kiezen voor een 16 pagina’s, zelfcoverend magazine kon de uiting gemakkelijk worden bijgesloten bij magazines die qua lezersgroep goed aansluiten bij het thema. De tone of voice is journalistiek, informatief, en vooral enthousiasmerend. Redactie, vormgeving, productie en distributie is volledig verzorgd door Global Village Media.

Media Projecten
App OneWorld Magazine
Globaliserings- en Onderzoeksreeks NCDO
Tablet uitgave Wilde Ganzen Magazine
Advertorial in OneWorld
Jaarboek Internationale Samenwerking
Columnbundel 'Lieve Wereldverbeteraar,'
Bijlage en films Omgekeerde Ontwikkelingssamenwerking
Essaybundel Heilige Huisjes
FairClimate bijlage
Voorbij maar niet vergeten
Jaarverslag Mainline
's Gravenhekje 1A 1011 TG Amsterdam T 020 5611 243